Home Actualitate Tecău şi Krawietz, calificaţi în sferturile probei masculine de dublu la Roland Garros
Actualitate - Interne - Sport extern - 2 săptămâni în urmă

Tecău şi Krawietz, calificaţi în sferturile probei masculine de dublu la Roland Garros

Meciul lui Horia Tecău de la Monte Carlo, întrerupt de ploaie

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce au învins, sâmbătă, la Paris, cuplul Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia), cu 6-3, 3-6, 6-3.

Tecău şi Krawietz, capi de serie numărul nouă, au obţinut victoria în faţa favoriţilor numărul şapte după o oră şi 37 de minute. Jamie Murray şi Bruno Soares au atins semifinalele la Australian Open anul acesta.

Un break a făcut diferenţa în fiecare set. În primul act, Horia şi partenerul său au câştigat contra serviciului la 2-1 şi s-au desprins la 4-1, impunându-se cu 6-3. În setul al doilea, Murray şi Soares au făcut break la 4-3, câştigând cu 6-3. În decisiv, Tecău şi Krawietz au făcut break în ghemul al doilea, începând setul cu 3-0, după care au păstrat ecartul şi au câştigat cu 6-3.

Învingătorii au reuşit 8 aşi, dar au făcut şi 7 duble greşeli, faţă de 4 ale adversarilor. Horia şi Krawietz au fost mai buni cu primul serviciu, iar Murray şi Soares cu al doilea.

Horia şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 49.853 de euro şi 360 de puncte ATP al dublu.

În sferturi, perechea româno-germană va juca împotriva columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, care au trecut în optimi de australienii Max Purcell/Luke Saville cu 6-4, 6-3.

Pe 25 aprilie, Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost învinşi de Cabal şi Farah, cu 6-4, 6-2, în finala turneului de la Barcelona.

Tecău şi Krawietz au două finale jucate anul acesta, la Rotterdam şi Barcelona.

Cel mai bun rezultat al lui Tecău la Roland Garros a fost sfertul de finală din 2015, în timp Krawietz are două titluri consecutive, în 2019 şi 2020, alături de conaţionalul Andreas Mies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Coşul de fum, înalt de 150 de metri, demolat prin implozie

Rompetrol Energy, societatea responsabilă de construcţia centralei de cogenerare de pe pla…