TEL VERDE gratuit pentru contribuabili

Constănțenii au la dispoziție o linie gratuită tel verde pentru a intra în contact cu reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța. Linia telefonică este destinată persoanelor care doresc să solicite informații despre activitatea SPIT și stadiul de soluționare al cererilor depuse, clarificarea situației fiscale și înregistrarea sesizărilor.

Numărul Tel Verde afișat și la noi pe ecran 0800 41 00 42 poate fi apelat din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă. SPIT subliniază faptul că prin intermediul apelului la linia Tel Verde nu se pot obține informații care intră sub incidența secretului fiscal, mai precis datele de identificare ale persoanelor, natura şi cuantumul obligațiilor fiscale ale acestora, natura, sursa şi valoarea bunurilor, plăți, solduri sau orice fel de informații obținute din declarații ori documente prezentate de către contribuabil, plătitor sau terți.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța reamintește contribuabililor că au la dispoziție linia telefonică gratuită Tel Verde destinată persoanelor care doresc să solicite informații ce decurg din obiectul de activitate al instituției, consiliere cu privire la stadiul de soluționare al cererilor depuse, clarificarea situației fiscale și înregistrarea sesizărilor.

Numărul Tel Verde 0800 41 00 42 poate fi apelat din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă și este disponibil după următorul program:

✓ luni, marți, miercuri, vineri: 08:30-16:30;

✓ joi: 08:30-18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…