Amenzi

Caz învăluit în mister, în Constanța, după un scandal soldat cu o victimă împușcată. Polițiștii încă nu pot spune cine l-a împușcat pe individul agresiv, care s-a dus cu chef de scandal la ușa unui amic, l-a înjunghiat, dar tot el a ajuns la spital împușcat.

La fața locului nu au fost găsite cartușe, vecinii nu au auzit nicio împușcătură, iar cel bănuit nu deține armă. Iată cum s-au petrecut lucrurile!

Puțin după miezul nopții, polițiștii Sectie 5 au pornit în trombă către Strada Sălciilor, din Constanța. Un apel la 112 anunțase un scandal. La capătul celălalt al firului, un tânăr de 33 de ani, înjunghiat pe tot corpul. Agresorul lui, nimeni altul decât o mai veche cunoștință, care se certase la telefon cu iubita victimei, cu puțin timp înainte. Furios, individul și-a strâns gașca și a pornit către casa în care locuiesc cei doi.

Victima, bătută și înjunghiată, nu a vrut să primească îngrijiri medicale de specialitate. Misterul este însă în jurul agresorului, care a fugit împreună cu gașca de prieteni, dar a ajuns… împușcat la spital.

El nu poate fi încă audiat, iar polițiștii constănțeni nu pot răspunde întrebării: Cine l-a împușcat? Principalul suspect, cel înjunghiat, nu deține vreo armă, la fața locului nu au fost găsite cartușe, iar vecinii nu au auzit nicio împușcătură.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, încearcă să-i identifice pe cei din gașca celui împușcat și să elucideze misterul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…