vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Teodosie reacționează după acuzațiile unui credincios

Teodosie reacționează după acuzațiile unui credincios

de Redacția Dotto

Înalt Preasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a reacționat după ce a fost întrerupt în timpul slujbei de sâmbătă de un credincios care i-a adus diverse acuzații.

Bărbatul care a tulburat slujba s-a prezentat ca fiind „nepotul părintelui Dumitru Stănei” și i-a cerut Arhiepiscopului, “banii înapoi”.

Arhiepiscopia a transmis referitor la acest incident că “serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens”. “Nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta”, a transmis Arhiepiscopia prin intermediul departamentului de comunicare. “Faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură”, mai scriu preoții.

Vă reamintim că sâmbătă, Înalt Preasfințitul Teodosie a fost întrerupt în timpul slujbei Acatistul de un credincios care s-a prezentat drept nepotul unui preot și i-a cerut lui Teodosie banii dintr-o presupusă datorie. Arhiepiscopul Tomisului a întrerupt rugăciunea pentru câteva momente, însă nu a răspuns în niciun fel acuzațiilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult