The Sun Trip, la Constanța

Constanța a fost zilele gazda evenimentului „The Sun Trip”, turul de ciclism al Europei, în cadrul căruia sportivi din întreaga lume străbat peste 30 de țări, cu scopul scopul promovării unui mijloc de transport sustenabil. La malul mării au fost primiți cu produse tradiționale, iar despre țara noastră spun că este extrem de frumoasă, cu oameni primitori.

„The Sun Trip”, turul de ciclism al Europei a ajuns în această săptămână și la Constanța. Cei șapte sportivi din diferite colțuri ale lumii care au ajuns la malul mării au fost primiți cu produse tradiționale românești, dar și cu mult entuziasm pe faleza Cazinoului de către reprezentanții administrației locale, dar și de pasionații de ciclism. Niciunul dintre competitorii străini nu mai vizitase până acum țara noastră, despre care spun că are peisaje minunate, oameni foarte primitori și bucate alese.

La The Sun Trip participă 50 de concurenți, care în maximul 90 de zile trebuie să străbată 33 de țări și în jur de 10.000 kilometri. Traseul participanților prevede 5 checkpoints obligatorii: Riga, Constanța, Passo Stelvio, Pico Veleta, Porto și Lyon. Cursa nu este asistată, participanții fiind liberi să își aleagă traseul și trebuie să se descurce singuri în cazul unor dificultăți tehnice. Scopul competiției este promovarea unui mijloc de transport sustenabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…