Tineri depistați cu substanțe interzise, la Vama Veche

În data de 03/04 august, în jurul orelor 00.00, în Vama Veche, jandarmii au depistat un grup de 5 tineri care încercau să confecționeze o țigaretă artizanală.

Tinerii mai aveau asupra lor o foiță de țigaretă care conținea substanță vegetată cu miros înțepător, 2 pachețele din folie de aluminiu în care era ambalată o substanță vegetată sub formă de muguri, de culoare verde olive cu miros înțepător și un dispozitiv metalic argintiu de tip grinder, care prezenta în interior urme de substanță vegetală de culoare verde olive cu miros înțepător.

De asemenea, în data de 02/03 august, în jurul orei 00.40, în apropierea unui bar din Vama Veche, jandarmii au depistat un tânăr care avea asupra lui o folie de plastic transparent ce conținea o substanță vegetală mărunțita de culoare verde olive cu miros înțepător.

Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substanțe psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Menționăm că în primele 3 zile ale lunii august, jandarmii Grupării Mobile Constanța au întocmit un număr de 3 acte de sesizare pentru 7 tineri depistați cu substanţe susceptibile care produc efecte psihoactive și au aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale. Valoarea sancțiunilor contravenționale s-a ridicat la suma de 3500 ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…