marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News Tinerii și energia verde

Tinerii și energia verde

de Redacția Dotto
energia verde

În perioada 24-25 noiembrie Universitatea Maritimă Constanța organizează cea de-a patra ediție a activității Tinerii și energia verde, dedicată studenților și elevilor constănțeni.

Activitatea are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la necesitatea unui mediu curat și încurajarea tinerilor în utilizarea surselor de energie regenerabilă.

În cadrul ediției Tinerii și energia verde, mai mulți elevi constănțeni au avut ocazia să experimenteze și să descopere importanța energiei verzi în viața noastră, ghidați de profesorii din cadrul UMC.

Elevii și studenții prezenți la eveniment au fost învățați cum să identifice amprenta de CO2 pentru diferite aplicații casnice și industriale și au aflat despre potențialul energetic din surse regenerabile: marin,solar, eolian.

La eveniment și-au anunțat prezența pe lângă studenții programului de studii Ingineria și Protecția mediului în Industrie și elevi de la Colegiul Național Pedagogic, Liceul Tehnologic C.A Rosetti, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Liceul Tehnologic Gh.Duca și Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu din Năvodari. Activitatea se va finaliza mâine, cu un concurs la care participanții vor putea aplica noile cunoștințe acumulate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult