marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Toate pânzele sus

Toate pânzele sus

de Redacția Dotto

Lacul Siutghiol din Constanța s-a umplut încă din prima zi a noului an de ambarcațiuni cu vele. Cei mai mici membrii ai clubului de yachting au profitat de vremea frumoasa si au făcut primul antrenament din acest an.

Vreme caldă i-a convins pe micii sportivi să îmbrace costumele de neopren, să-și pună vestele și să dea o fuga la baza nautică de pe lacul Siutghiol. Aici și-au scos ambarcațiunile cu vele aflate în conservare și le-au lansat la apă. Andrei este mezinul clubului, dar pe cât este de mic, pe atât de hotărât să ajungă în topul clasamentelor la concursurile de yachting.

Este pentru prima oară în ultimii ani, când un antrenament la yachting are loc chiar în prima zi a anului. De regulă, gerul de afară făcea ca lacul să fie înghețat, iar cei mici își scoteau bărcile de la iernat abia primăvara.

Copiii de la clubul de yachting din Constanța sunt deja deținători de titluri naționale și internaționale și participă în fiecare an la competiții în țară și în străinătate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult