vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Toate pânzele sus, într-un nou an universitar

Toate pânzele sus, într-un nou an universitar

de Redacția Dotto

Emoții astăzi la deschiderea unui nou an universitar la Academia Navala „Mircea cel Bătrân” din Constanta. 90 de tineri care au ales să îmbrace haina militară vor desluși în următorii patru ani tainele marinei militare.

Începutul de an școlar vine și cu o premieră. La cererea NATO, pentru prima dată în istorie, Academia Navala va organiza cursuri într-o limbă străină.

Optimiști și plini de vise. Vor să devină cei mai buni ofițeri de marină și să cucerească mările și oceanele lumii. Ei sunt bobocii Academiei Navale Mircea cel Bătrân și au trecut pentru prima oară pragul uneia dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din țară.

Alături de studenții români, la Academia vor studia anul acesta și militari și civili de la universități din Letonia, Bulgaria și Lituania. Academia are de-acum studii în limba engleză, la solicitarea NATO.

La ceremonia de deschidere au participat alături de proaspeții studenți, părinții și prietenii care i-au privit cu multă emoție și admirație.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult