marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News “Tocanul dobrogean”, vedeta la Zilele orașului Ovidiu

“Tocanul dobrogean”, vedeta la Zilele orașului Ovidiu

de Andreea Bălan

La Ovidiu a început cel mai mare festival gastronomic al minorităților dobrogene. „Tocanul de oaie dobrogean”, preparat într-un ceaun de două tone a fost vedeta evenimentului.

Zeci de persoane au așteptat la rând să deguste preparatul și s-au bucurat de atmosfera relaxantă din Ovidiu. După o rețetă autentică dobrogeană, tocanul a fost pregătit cu multă iscusință de chef Liviu Bosnea. Mirosul îmbietor a atras în jurul ceunului zeci de gurmanzi care au așteptat cu sufletul la gură ca tocanul să fie gata. Festivalul gastronomic de la Ovidiu este organizat în cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Orașului. Manifestările vor continua până pe 24 iulie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult