Tomis Marina

Tomis Marina, firmă cunoscută ca apropiată a fostului primar Radu Mazăre, nu va mai încasa chiriile de la operatorii din Portul Tomis.

Curtea de Apel Constanța a respins cererea formulată de companie pentru continuarea contractului de concesiune a Portul Turistic. Decizia nu este însă definitivă și ar putea fi atacată la Curtea Supremă. Firmei Tomis Marina i-a expirat contractul de concesiune la finalul lunii iunie pentru cele 2 hectare din Portul Tomis și a solicitat prin Curtea de Arbitraj Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime prelungirea contractului.

APM a contestat însă hotărârii Curții de Arbitraj și a obținut anularea deciziei. Până la o hotărâre definitivă și executorie a Instanței, APC va încasa chiriile de la operatorii din Portul Turistic. Vă reamintesc și că Primăria Constanța a demarat procedurile pentru preluarea în administrare a zonei. În acest sens, a fost formulată o solicitare către Ministerul Transporturilor, nici administrația locală nu a primit până acum niciun răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…