vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate ”Toți în Giulești!”, bannerul care a împânzit orașul

”Toți în Giulești!”, bannerul care a împânzit orașul

de Andreea Bălan

Fanii Farului au împânzit tot orașul cu bannere. ”Toți în Giulești!” este îndemnul suporterilor prin care doresc să mobilizeze cât mai mulți constănțeni să vină la meci pentru a-i susține pe ”marinari” în duelul cu Rapid.

Pozele cu mesajul fanilor Farului au fost postate pe contul de socializare al Peluzei Marine – Farul. Acolo, suporterii s-au mobilizat și pentru deplasarea la Giulești cu trenul. Susținătorii echipei constănțene se vor întâlni mâine în gară, dotați cu bannere, tricouri și fulare Farul și vor pleca spre București în 4 vagoane, datorită cererii mari. Liderul Superligii, Farul Constanța, și echipa de pe locul secund, Rapid, joacă mâine în Giulești iar partida se anunță una incendiară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult