Home Actualitate Trafic de coșmar în Constanța
Actualitate - Breaking news - Interne - 3 săptămâni în urmă

Trafic de coșmar în Constanța

Trafic

Traficul din orașul Constanța este imposibil. Șoferii stau zeci de minute în mașini fără să se miște, ca să-și poată lăsa copiii la școală, să meargă la serviciu, la cumpărături sau înapoi acasă. Și marile bulevarde și străzile laterale sunt sufocate, iar aplicațiile de navigație, care arată ce se întâmplă în trafic sunt în cea mai mare parte din zi roșii.

Reprezentații Primăriei nu ne încurajează deloc și spun că aglomerația va mai dura, atenție!!!, câțiva ani de acum înainte. Iar de vină ar fi lucrările la înlocuirea conductelor de apă pe care le face RAJA, dar și lucrările de infrastructură.

Constanța. Ora 11.00. Sute de mașini sunt blocate la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja. Semaforul nu funcționează de mai bine de o săptămână, iar șoferii acționeză după propriile reguli.

Două intersecții mai sus, aproape de Spitalul Județean, aceeași problemă. Lucrările companiei RAJA fac ca traficul să se transforme zi de zi într-un coșmar pentru toți cei care merg la serviciu, la cumpărături sau să își lase copiii la școală.

Nu doar pe marile bulevarde este aproape imposibil de circulat, ci și pe străduțele laterale, care sunt efectiv paralizate. Disperați de situația din trafic, constănțenii postează zilnic pe rețelele de socializare imagini cu cozile la care stau și cu aplicațiile de navigație roșii, semn că nu există rute alternative mai puțin aglomerate. “Tot orașul blocat să trăiți domn’ amiral” scria un constănțaen blocat în mașină în zona Flămânda în această dimineață, în timp ce altul, disperat de situația din oraș, a făcut reclamație la Poliția Rutieră.

Reprezentanții Primăriei Constanța le cer șoferilor să aibă înțelegere și răbdare. Haosul din trafic este o consecință a lucrărilor de infrastructură efectuate de municipalitate pe bulevardele Mamaia și Unirii, dar și a celor de înlocuire a conductelor de apă efectuate de compania RAJA. Iar lucrările nu se vor termina azi mâine, ci vor dura câțiva…ani.

Până la finalizarea lucărilor de schimbare a trotoarelor și a carosabilului, care vor începe curând și pe bulevardele Lăpușneanu, Șoseaua Mangaliei și Bulevardul 1 Mai, purtătorul de cuvânt al primăriei Constanța îi încurajează pe șoferi să circule cu mijloacele de transport în comun sau cu bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

476 de autospeciale în dotarea ISU

Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere 476 de autospeciale de stingere a incendiilo…