Trafic feroviar blocat între Bucureşti și Constanţa. Un tren de marfă a deraiat

Circulaţia trenurilor este blocată între Bucureşti și Constanţa, după ce mai multe vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, la Feteşti. Garnitura, care aparține operatorului Rofersped, deținut de CFR Marfă, este oprită în linie curentă, unul dintre vagoane fiind înclinat în urma deraierii.

Din compunerea trenului de marfă, care circulă pe relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii, anunță Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.


CFR menționează faptul că, pentru menținerea și asigurarea continuității circulației feroviare pe Magistrala București – Constanța, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru a menține operațional traficul feroviar spre și dinspre Litoral.


CFR SA mai spune că a trimis în teren echipele de intervenție pentru stabilirea soluțiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei așteaptă evaluarea pagubelor și estimarea duratei lucrărilor.


Incidentul feroviar de astăzi vine după ce ieri un vagon al unui tren privat de marfă a deraiat între staţiile Basarabi şi Dorobanţu în judeţul Constanţa, iar traversele au fost distruse pe aproximativ 5 km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…