Trafic feroviar și rutier oprit, după ce un tren de marfă a lovit un autoturism

Un șofer a scăpat ca prin minune cu viață după ce mașina sa a fost lovită în plin de un tren de marfă. Accidentul a avut loc în această dimineață în județul Constanța.

Trafic feroviar și rutier oprit la Constanța din cauza unui accident cu un tren de marfă, care a acroșat un autoturism. Mașina lovită a fost împinsă pe podul CF de peste DN2A. Resturi din autoturismul făcut bucăți au căzut pe carosabil. Pentru salvarea șoferului încarcerat au intervenit pompierii ISU Dobrogea. Accidentul a avut loc în jurul orei 7:30, la trecerea la nivel cu calea ferată, între Năvodari și Nazarcea.

Un tren de marfă, aparținând unui operator privat, a acroșat în gabaritul căii ferate un autoturism pe care, din inerție, l-a împins pe podul de deasupra DN2A Constanța-Hârșova. Șoferul mașini, a rămas încarcerat între fiare. Bucăți din autoturismul distorsionat s-au prăbușit, de pe pod, pe șoseaua națională. Deși părea incredibil, bărbatul era conștient. Traficul feroviar a fost oprit. La fel și traficul rutier pe DN2A, acesta fiind deviat pe un drum județean.

Pompieri și paramedici ai ISU Dobrogea au intervenit cât s-a putut de repede. A fost trimisă și o autoscară. Victima, un bărbat de 35 de ani, militar la o unitate din apropiere, a fost scoasă de pompieri și predată echipajelor medicale, conștient, cooperant.

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea

CFR precizează că pe linia de cale ferată respectivă circulă doar garnituri de marfă, iar traficul feroviar de călători pe raza județului Constanța nu a fost afectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…