vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Trafic în condiții de iarnă

Trafic în condiții de iarnă

de Ileana Gheorghiu

Trafic în condiții grele de iarnă, pe toate drumurile din județul Constanța. Autoritățile intervin cu 31 de mașini și utilaje, pentru a elibera carosabilul de podurile de gheață și dopurile de zăpadă formate de-a lungul nopții trecute.

Meteorologii spun că ninsoarea se va trasnforma în ploaie, pentru că gradele vor mai crește un pic în termometre, de la o zi la alta.

Temperaturile scăzute și vântul puternic au pus în acțiune 31 de mașini și utilaje pe drumurile din județul Constanța, de la primele ore ale dimineții. Autoritățile intervin pe tronsoane de drum din Topraisar, Hârșova, Tariverde, Dumbrăveni, Cuza Vodă și Băneasa.

Meteorologii spun că ninsoarea se va transforma în ploaie. Totuși, până mâine dimineață, rămâne în vigoare mesajul de informare privind ninsori și intensificări ale vântului. Va mai ninge un pic și, pe laocuri, se va mai depune strat de zăpadă, în special în partea continentală a Dobrogei și în partea de Nord a județului Tulcea.

Temporar, vântul va mai avea intensificări cu viteze de 40-45km/h și pe alocuri va viscoli ninsoarea. De mâine, aria precipitațiilor se va mai restrânge, temperaturile vor crește de la o zi la alta. Precipitațiile vor fi pe arii restrânse și vor începe să se transforme în lapoviță, respectiv ploaie.

Așadar, încă nu vom avea parte de o vreme de primăvară, ci mai degrabă de o vreme mohorâtă, inchisă și cu temeperaturi care se apropie de cele normale pentru această perioadă. Vom avea 5-6 grade pe timpul zilei și 0 grade pe timpul nopții. Între timp, mare atenție atunci când plecați la drum!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult