Trafic reconfigurat pe Bd. Lăpușneanu

A fost reconfigurat traficul pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Între mall-ul din Parcul Tăbăcăriei și fântâna arteziană de la intrarea în stațiunea Mamaia nu se mai poate vira nicăieri la stânga.

Șoferii nu mai pot intra acum de pe bulevard nici pe strada Dispensarului, nici pe Aleea Heracleea și nici pe strada Suceava. Administrația locală spune că schimbările au fost necesare pentru îmbunătățirea mobilității urbane, însă nu toți șoferii sunt încântați de modificări. Conducătorii auto care încalcă noile reguli de circulație trebuie să știe că riscă amenzi, cuprinse între 870 de lei și 1.305 de lei.

Pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu se derulează ample lucrări încă de anul trecut. După finalizarea acestora, artera de circulație va avea 44 de mii de metri pătrați de trotuare, 8 kilometri de piste de biciclete și 11 kilometri de benzi de circulație pentru transportul public. Tot acest traseu va fi adaptat pentru persoanele cu dizabilități. Valoarea proiectului este de aproximativ 90 de milioane de lei, dintre care 77 milioane de lei sunt alocați din fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…