sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Trafic reconfigurat pe Bd. Lăpușneanu

Trafic reconfigurat pe Bd. Lăpușneanu

de Redacția Dotto

A fost reconfigurat traficul pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Între mall-ul din Parcul Tăbăcăriei și fântâna arteziană de la intrarea în stațiunea Mamaia nu se mai poate vira nicăieri la stânga.

Șoferii nu mai pot intra acum de pe bulevard nici pe strada Dispensarului, nici pe Aleea Heracleea și nici pe strada Suceava. Administrația locală spune că schimbările au fost necesare pentru îmbunătățirea mobilității urbane, însă nu toți șoferii sunt încântați de modificări. Conducătorii auto care încalcă noile reguli de circulație trebuie să știe că riscă amenzi, cuprinse între 870 de lei și 1.305 de lei.

Pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu se derulează ample lucrări încă de anul trecut. După finalizarea acestora, artera de circulație va avea 44 de mii de metri pătrați de trotuare, 8 kilometri de piste de biciclete și 11 kilometri de benzi de circulație pentru transportul public. Tot acest traseu va fi adaptat pentru persoanele cu dizabilități. Valoarea proiectului este de aproximativ 90 de milioane de lei, dintre care 77 milioane de lei sunt alocați din fonduri europene.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult