Percheziții la Agigea și Mangalia

Trei bărbați din Cernavodă au fost arestați preventiv, pentru trafic de droguri de risc, în urma unei acțiuni a polițiștilor de combatere a criminalității organizare din Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța.

Polițiștii de la BCCO Constanța – Serviciul Antidrog au prins la sfârșitul săptămânii trecute, în flagrant delict, doi bărbați, de 33, respectiv 40 de ani, ambii din orașul Cernavodă, care ar fi încercat să vândă 55 de grame de cannabis, pentru 1.700 de lei. Tot atunci, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii au efectuat două percheziții domiciliare și au indisponibilizat 10 grame de cannabis, 0,3 grame de cocaină, un cântar electronic, două grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, din orașul Cernavodă, care ar fi vândut 100 de grame de cannabis, pentru 1.900 de lei. Asupra bărbatului, au mai fost descoperite 70 de grame de cannabis. Polițiștii au pus în aplicare și un mandat de percheziție la domiciliul acestuia, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării, 21 de grame de cannabis, 400 de pliculețe autosigilante, un cântar electronic, un grinder, precum și alte bunuri.

Procurorii DIICOT Constanța au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, aceștia fiind prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Tânăr reţinut pentru trafic de droguri la Neptun

Un tânăr de 22 de ani a fost prins de poliţişti cu droguri în zona în care se desfăşura un…