miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Traficul rutier va fi restricționat pe strada Răscoalei din Constanța

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Răscoalei din Constanța

de Redacția Dotto

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Răscoalei 1907, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de str. Griviței și Cuza Vodă, de luni – 10 iulie 2023, ora 10.00, până miercuri – 12 iulie 2023, ora 10.00.

Potrivit SC RAJA SA, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile fără a sista furnizarea apei potabile. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții“ , au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult