vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Tragedie în Mamaia. Un bărbat a murit înecat

Tragedie în Mamaia. Un bărbat a murit înecat

de Redacția Dotto

O tragedie a avut loc, în această dimineață, în stațiunea Mamaia. Un bărbat a murit înecat în apele Mării Negre, lăsând în urmă o atmosferă de tristețe printre turiști și localnici.

Mai mulți martori au dat alarma, după ce au văzut trupul bărbatului la mal, iar autoritățile s-au mobilizat imediat.

Potrivit autorităților, bărbatul, în vârstă de aproximativ 70 de ani este din Constanța și intrase în mare în jurul orei 6 dimineața, cu mult înainte ca salvamarii să ajungă pe plajă.

Salvamarii ne reamintesc despre importanța respectării regulilor de siguranță în timpul petrecerii timpului liber pe plajă și în apele mării. Este esențial să fim atenți la semnalele lor și la steagurile arborate pe plajă, care semnalizează potențialele pericole.

Cei care supraveghează plajele spun că Marea Neagră, deși frumoasă, poate fi imprevizibilă și uneori periculoasă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult