miercuri, 22 mai, 2024
Home DOTTO News Trageri aeriene și terestre la Capu Midia

Trageri aeriene și terestre la Capu Midia

de Ileana Gheorghiu

Se aud focuri de armă la Capu Midia. Militarii din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “Potaissa” Turda Militarii execută trageri antiaeriene și terestre cu bateria de artilerie antiaeriană GEPARD.

Forțele armate se instruiesc înainte de a pleca în misiune în cadrul Grupului de Luptă din Polonia, pentru asigurarea flancul de Nord-Est al NATO. Exercițiile au fost planificate și aprobate din anul 2021. La finalul tragerilor militarii vor fi evaluați de specialiștii Poligonului Complex de Trageri de la Midia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult