vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Transferuri surpriză la Farul Constanța

Transferuri surpriză la Farul Constanța

de Redacția Dotto

Gică Hagi, în vârstă de 59 de ani, continuă să întărească lotul Farului pentru sezonul următor. Recent, a reușit să semneze cu Romario Moise, un mijlocaș de 27 de ani care a evoluat în play-out-ul Ligii 2 pentru Concordia Chiajna. Ambițiile lui Hagi nu se opresc aici; antrenorul își dorește să aducă la echipă doi jucători retrogradați recent din SuperLigă.

Este vorba despre Andrei Ciobanu și George Merloi, ambii jucători de la FC Voluntari, echipă care a terminat pe penultima poziție în SuperLigă și a retrogradat în Liga 2, conform informațiilor de la gsp.ro.

Andrei Ciobanu este un mijlocaș bine cunoscut de Gică Hagi, acesta fiind format la academia de la Ovidiu și având o istorie la Farul până în iulie 2022. George Merloi, pe de altă parte, a avut un început de sezon promițător la FC Voluntari, însă o accidentare gravă l-a ținut departe de teren aproape 8 luni.

În ceea ce privește plecările, Farul a renunțat deja la patru jucători: Constantin Budescu, David Kiki, Ronaldo Deaconu și Louis Munteanu. Budescu și Deaconu sunt încă liberi de contract, Kiki a semnat cu FCSB, iar Munteanu s-a întors la Fiorentina, clubul de la care Farul l-a împrumutat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult