Transport agabaritic între Săvinești și Constanța

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va traversa zilele acestea județul Constanța.

Vehiculul care transportă o structură metalică a plecat pe 10 ianuarie din Săvinești și va ajunge pe 18 ianuarie în Constanța, la Poarta 7. Vehiculul are o lățime de 4,65 m, iar viteza maximă de deplasare a acestuia este de 70 de kilometri pe oră. Pe toată durata lui, transportul va fi însoţit de două autovehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

În perioada 10.01.2023 – 18.01.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Săvinești – DN15 – DN2G – Bacău – DN11 – Centura Bacău – DN2 – Buzău – DN2B – Spătaru – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Intersecție DN2A-DC63 – Medgidia – DN22C – Murfatlar – DN3 – DNA4 – Constanța Poarta 7.

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,65 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…