vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Tranzacție de 21 milioane euro pe litoral

Tranzacție de 21 milioane euro pe litoral

de Redacția Dotto

S-a încheiat cea mai mare tranzacție de pe piața turistică din România. Fondatorul Litoralulromanesc.ro, Ionuț Nedea, a vândut agenția către o companie din Polonia, Szallas Group. Iar valoarea tranzacției se ridică la peste 21 de milioane de euro. Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața locală de turism, litoralul romanesc.ro este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile de la Marea Neagră. Compania are un portofoliu de peste 500 de unități de cazare în care, în 2023, turiștii au făcut rezervări cu o valoare totală care depășește 45 milioane de euro. Stăm de vorbă în minutele următoare cu Ionuț Nedea, cel mai nou milionar în euro al României. Bun găsit! Felicitări pentru tranzacție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult