joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Trei bărbați reținuți pentru mai multe infracțiuni de furt

Trei bărbați reținuți pentru mai multe infracțiuni de furt

de Redacția Dotto

La data de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut trei bărbați pentru 24 de ore.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

Astfel, în perioada 2023-2024, ar fi sustras diferite bunuri, respectiv bani, telefoane mobile, biciclete, din locuințele unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice.

Prejudiciul total este de aproximativ 20.000 de lei.

Unele dintre bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Vineri, 7 iunie a.c., vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult