UPDATE: Cei trei copii, dispăruți au fost găsiți în zona cluburilor din Mamaia

UPDATE: Cei trei băieți de 7 și 8 ani dispăruți, ieri, la amiază, din Techirghiol, au fost găsiți, în această după amiază, după 24 de ore de căutare, în zona cluburilor din Mamaia Nord. Toți trei sunt bine și vor ajunge înapoi acasă la părinți.

Este alertă în județul Constanța, după ce trei copii au dispărut fără urmă. Aceștia, trei băieți, cu vârste de 7 și 8 ani au plecat de acasă, din Techirghiol, ieri, la prânz, şi de atunci nu au mai fost văzuţi.
UPDATE: Cei trei copii, dispăruți au fost găsiți în zona cluburilor din Mamaia

Aproximativ 40 de poliţişti, un criminalist şi un câine de urmă, au sunt acum în căutarea copiilor, în special pe raza localităţilor Eforie, Agigea, Lazu, dar şi in municipiul Constanţa.

Primele informații primite de la anchetatori arată că cei mici au urcat într-un autobuz cu destinaţia Eforie. La data dispariţiei, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri şi o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă şi bluză neagră cu mâneci albe.

Dacă i-ați văzut pe cei trei băieți, sunteți rugați să sunați la 112 sau la cea mai apropiată secție de Poliție.

„Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, Iusein Ghiuney, Ali Gelil, ambii de 7 ani și Ismail Sain, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol.

La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364″, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…