Home Actualitate Trei, doi, unu, zâmbiți!
Actualitate - News - luni 26 aprilie 2021

Trei, doi, unu, zâmbiți!

Trei, doi, unu, zâmbiți!

Trei, doi, unu, zâmbiți! O modă occidentală prinde tot mai bine și la noi. Este vorba despre ședințele foto pentru Paște. Fotografii se întrec deja în decoruri și oferte, iar clienții nu se lasă deloc așteptați. Pentru artiști acest nou obicei al românilor vine ca o gură de oxigen, după ce evenimentele care le asigurau veniturile ai fost anulate din cauza pandemiei.E agitație mare în studiourile foto din Constanța. Fotografii așează decoruri, pregătesc cele mai bune lumini și își potrivesc blitz-urile pentru clienții dornici de ședințe foto în familie.

Pentru a surprinde cât mai multe zâmbete în fotografiile sale, acest tânăr fotograf și-a transformat studioul într-un tărâm al poveștilor. O bucurie mai ales pentru copii, care întâlnesc aici în perioada Paștelui și prieteni necuvântători.

Iar părinții sunt la fel de încântați ca cei mici. Ședințele foto sunt ocazia perfectă de a aduce familia împreună și a crea amintiti dragi.

Fotografii recunosc că noua modă este ca un colac se salvare pentru ei. Din cauza pandemiei, evenimentele la care lucrau s-au redus drastic, iar odată cu ele s-au diminuat considerabil și veniturile.

O sesiune foto în studio costă între 400 și 500 de lei, în funcție de decorul ales și durata ședinței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

476 de autospeciale în dotarea ISU

Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere 476 de autospeciale de stingere a incendiilo…