duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Trei medalii pentru CSM Constanța la Cupa României de box

Trei medalii pentru CSM Constanța la Cupa României de box

de Redacția Dotto

CSM Constanța a încheiat Cupa României de box feminin cu un bilanț impresionant: trei medalii. Amalia Niță a obținut aurul la tineret, iar Melisa Orazacai și Ionela Șoacăț au câștigat bronzul la junioare.

Amalia Niță a triumfat la categoria 81 kg – tineret, câștigând atât semifinala, cât și finala prin abandon în prima repriză. La junioare, Melisa Orazacai (categoria 52 kg) și Ionela Șoacăț (categoria 54 kg) au câștigat medaliile de bronz. Aceasta competiție a fost o pregătire importantă pentru Campionatele Naționale feminine din Constanța și Campionatul Mondial, unde Amalia Niță va participa. Cele trei sportive sunt antrenate de Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult