Home News Trei polițiști de frontieră au fost prinși la pescuit într-o zonă strict protejată
News - 4 zile în urmă

Trei polițiști de frontieră au fost prinși la pescuit într-o zonă strict protejată

Angajați ai Poliției de Frontieră, prinși la pescuit pe Lacul Răducu. Bărbații au fost sancționați pentru nerespectarea accesului în zona respectivă și nu pentru braconaj pentru că, deși în barcă se afla o undiță, nu a existat și o captură de pește.

Trei polițiști de frontieră au fost amendați de un agent al Administrației Rezervația Biosferei Delta Dunării după ce au fost prinși la pescuit pe Lacul Răducu, într-o zonă strict protejată. Incidentul s-a aflat după ce imagini video au fost postate, în urmă cu câteva zile, pe Facebook.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, din primele verificări s-a constatat că evenimentul ar fi avut loc în data de 18 ianuarie, când doi angajaţi din cadrul Gărzii de Coastă și unul de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, aflați în timpul liber, au fost sancționați contravențional de către un agent din cadrul Administrației Rezervația Biosferei Delta Dunării pentru ca au intrat cu o barca pe Lacul Răducu, situat între Brațele Chilia și Sulina, o arie protejată, interzisă accesului liber.

Fiecare polițist a primit o amendă de 2000 de lei. Precizăm că polițiștii au mai fost sancționați în trecut de reprezentanții Rezervației Delta Dunării, potrivit unor clipuri postate de fostul guvernator, Mălin-Matei Mușetescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Primăvară în termometre la Constanţa

Vreme autentică de primăvară astăzi la Constanța, așa că oamenii s-au îmbrăcat lejer și au…