joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News ”Cei trei purceluși”, la Teatrul de Copii din Constanța

”Cei trei purceluși”, la Teatrul de Copii din Constanța

de Redacția Dotto

Copiii sunt invitați duminica acesta la spectacol. Actorii Teatrului Căluțul de Mare din Constanța vor pune în scenă povestea Cei trei purceluși, în regia lui Gheorghe Balint. În această poveste, cei trei purceluși, Nuf-Nuf, Naf-Naf și Nif-Nif învață despre importanța solidarității și a lucrului bine făcut. În timp ce Nuf-Nuf și Nif-Nif își construiesc case din paie și lemn, sperând să scape rapid de responsabilități, fratele lor, Naf-Naf, muncește din greu pentru a construi o casă solidă din cărămidă. Atunci când lupul cel rău încearcă să le distrugă locuințele, doar casa lui Naf-Naf rezistă, demonstrând valoarea efortului și a perseverenței. Nu ratați așadar ocazia de a petrece o dimineață de poveste alături de cei mici, pe 9 iunie, la ora 10:30, la Teatrul de Copii din Constanța!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult