joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Triatloniștii de la CSM Constanța, pe podium în Serbia

Triatloniștii de la CSM Constanța, pe podium în Serbia

de Redacția Dotto

Cei doi sportivi, antrenați de Cristian Doicescu și Gabriel Constantinescu, au participat la competiția desfășurată la finalul săptămânii trecute. Carol Popa, aflat în topul ranking-ului continental la categoria sa de vârstă, a fost aproape de podium în proba individuală. Popa a ieșit primul din apă, a avut al doilea cel mai bun timp la bicicletă, dar a pierdut secunde prețioase la alergare, terminând pe locul 4 cu un timp de 27 de minute și 22 de secunde.

Raul Petre, colegul său de club, a avut de asemenea o performanță notabilă, încheind cursa pe locul 9 cu un timp de 27 de minute și 53 de secunde.

În proba de ștafetă mixtă, Team I România, formată din Carol Popa, Raul Petre, Dea Blaga și Raluca Vîlcu, a urcat pe locul 2, asigurându-ți o poziție pe podium.

În competiția fetelor, Amalia Singuran, singura sportivă de la CSM Constanța prezentă în Serbia, s-a calificat în finală și a terminat pe locul 25. Din păcate, juniorii 2, Paul Galoiu și Gabriel Mihăilescu, nu au reușit să ajungă în finală, clasându-se pe locurile 35, respectiv 37.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult