Tribut pentru marele compozitor George Enescu. Spectacol eveniment la Centrul "Jean Constantin"

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită să luați parte la evenimentul cultural artistic „Rediscovering George Enescu and other composers” (Redescoperindu-l pe George Enescu și alți compozitori).

Evenimentul va avea loc joi, 14 septembrie 2023, ora 17:30, în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin”. Vor concerta Charles Stephen Lawrence Parker – pianist și compozitor din Regatul Unit al Marii Britanii, și Daniel Mihai – violonist de concert.

Programul cuprinde o serie de piese reprezentative din creația enesciană, a contemporanilor săi, cât și lucrări inedite, printre care se remarcă piesa „Five views of Sunset”, compusă de CSL Parker, prezentată în primă audiție în România. Acest eveniment este dedicat personalității remarcabile a lui George Enescu, marcând împlinirea a exact o sută de ani de la ultimul concert susținut de George Enescu în orașul Constanța.

Dimensiunea internațională a acestui eveniment este conferită de participarea în premieră, în dublă ipostază, a renumitului compozitor și pianist britanic Charles Stephen Lawrence Parker.

Accesul la eveniment se va face gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…