Cluj

Bernadette Szocs și Andreea Dragoman au extras din urne oponenții României la fete și băieți pentru Campionatul European de Tenis de Masă pe echipe, competiție care se va desfășura în premieră la Cluj, între 28 septembrie și 3 octombrie.

De 50 de ani așteaptă România să organizeze un Campionat European de Seniori la tenis de masă! Peste fix 25 de zile, Clujul va fi gazda celui mai important eveniment sportiv, Campionatul European de Tenis de Masă pe echipe.

La tragerea la sorți de astăzi, Bernadette Szocs și Andreea Dragoman, două dintre jucătoarele de tenis de masă de top ale noastre, au extras din urne echipele participante la competiția de la Cluj. Astfel, echipa națională feminină, dublă campioană europeană, le va avea ca adversare pe Italia și Belgia, în timp ce băieții vor da piept cu Finlanda, Luxemburg și Slovenia.

„Sper ca până pe tabloul principal să nu avem probleme, iar faptul că jucăm acasă după atâția ani, este o onoare și pentru noi ca antrenori și pentru sportivi și pentru România că poate să fie gazda unui asemenea eveniment –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…