vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Trofeul competiției de lupte tradiționale tătărești-kureș a fost adjudecat!

Trofeul competiției de lupte tradiționale tătărești-kureș a fost adjudecat!

de Redacția Dotto

La secțiunea Open, premiul I i-a revenit luptătorului Denis Gelil!

Sezonul competițiilor de lupte tradiționale tătărești – kureș din anul 2022 s-a încheiat sâmbătă, 10 septembrie, cu Turneul Internațional „Trofeul Mării Negre”, care a avut loc la Constanța. Evenimentul organizat de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, a reunit un număr foarte mare de spectatori care i-au încurajat, susținut și aplaudat pe concurenții înscriși la cele două categorii: Tineret și Open. 

Locul I la Tineret a fost adjudecat de Ion Botnaru din Republica Moldova, iar pe locul al doilea s-a clasat Geylan Mologani. La secțiunea Open, premiul I i-a revenit luptătorului Denis Gelil, iar al doilea loc a fost ocupat de Serhan Isleam.

La turneul care a încheiat sezonul de kureș de anul acesta au fost puse în joc premii substanțiale pentru toți concurenții.

La competiția de kureș de la Constanța au fost prezenți președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, deputatul UDTTMR, Varol Amet, reprezentantul Consiliului Județean Constanța, Gabriel Monea – administrator public, muftiul Muurat Iusuf, și consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult