duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Trupa Nada va concerta în Portul Tomis, vineri seara. Iată restricțiile de trafic

Trupa Nada va concerta în Portul Tomis, vineri seara. Iată restricțiile de trafic

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Un eveniment deosebit, va avea loc mâine, în Portul Tomis. De la ora 18:00, atmosfera va fi întreținută de mai mulți DJ, iar de la ora 21:30 va urca pe scenă Trupa Nada, care va lansa primul single al trupei, Zilele cu soare.

Surprizele vor fi atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii se vor distra împreună cu personaje celebre, precum Mickey si Minnie sau Donald si Daisy și vor primi din partea organizatorilor cadouri dulci.

Accesul la eveniment este gratuit, fiind organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Pentru siguranța participanților se vor lua măsuri specifice în sensul asigurării unui climat de siguranță, astfel :

-se restricționează circulația auto pe str. Lebedei, delimitată de locurile de parcare nr.35-53 în perioada 12.07.2024, ora 06:00 – 13.07.2024, ora 06:00, pentru montarea și demontarea echipamentelor necesare bunei desfășurări a evenimentului.

-se vor monta bolarzi de restricționare a circulației, de la locul de parcare nr.53, către Faleza Cazino, precum și în spatele scenei, în perioada 12.07.2024, ora 06:00-13.07.2024, ora 06:00;

-În data de 12 iulie 2024, se va permite blocarea totală a stației CT BUS din zona evenimentului, iar autobuzele vor avea cap de linie la Poarta 1.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult