vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Tudor Băluță s-a despărțit de Farul Constanța

Tudor Băluță s-a despărțit de Farul Constanța

de Redacția Dotto

Mijlocașul Tudor Băluță și-a anunțat despărțirea de Farul Constanța, devenind liber de contract după ce înțelegerea sa cu echipa de pe litoral a expirat.

Tudor Băluță a ajuns la Farul în 2022, după ce semnase cu Brighton în iunie 2019. Produs al Academiei Hagi, Băluță a fost vândut de Viitorul pentru 3 milioane de euro în 2019. Sezonul recent încheiat insă, a fost unul dificil pentru el, marcat de numeroase accidentări care l-au limitat la doar 20 de apariții, în care a reușit să înscrie 2 goluri și să ofere 2 pase decisive. Ultimul său meci a fost pe 11 noiembrie.
În cei doi ani petrecuți la Farul, Băluță a jucat în 52 de meciuri, marcând 8 goluri și oferind 7 pase decisive. El a fost un jucător cheie în sezonul 2022-2023, când echipa a câștigat campionatul României.
La despărțire, Tudor Băluță a transmis un mesaj special suporterilor și colegilor săi:

„Dragi fariști,
A sosit momentul să îmi iau rămas bun.
Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei, iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă. Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă uneori în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.
Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victorioși, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat!
Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani!
Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna a doua mea casă!
Vă mulțumesc din suflet!
Al vostru,
Tudor Băluță”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult