vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Tulburare de alimentație excesivă, o boală care afectează mii de oameni

Tulburare de alimentație excesivă, o boală care afectează mii de oameni

de Redacția Dotto

Descoperire foarte importantă pentru sănătate. Experții din Statele Unite spun că au identificat o boală ciudată, pe care au numit-o tulburare de alimentație excesivă. Boala poate persista pe o perioadă lungă de timp, spun cercetătorii, între 7 și 16 ani, fiind cea mai răspândită tulburare de acest gen. Iar mulți dintre cei care suferă de această afecțiune nici nu își dau seama. Tulburarea este caracterizată de episoade în care oamenii simt o pierdere a controlului asupra alimentației lor. Vârsta medie de debut ar fi de 25 de ani. Dezvoltăm subiectul cu psihologul Ani Cășărică, în legătură cu noi prin videocall. Bun găsit. Se estimează că în Statele Unite această tulburare are un impact imens. Până la 3% dintre adulți ar suferi din cauza ei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult