duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Tulcea: Incendiu de vegetație, în localitatea Cerna

Tulcea: Incendiu de vegetație, în localitatea Cerna

de Redacția Dotto

La data de 8 iulie a.c., militarii ISU Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Cerna, acolo unde a izbucnit un incendiu de vegetație. Un echipaj de salvatori din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu o autospecială de stingere, împreună cu personal din cadrul Ocolului Silvic Cerna acționează pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în aproprierea unei păduri de conifere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la vegetație uscată și la litieră pădurii, pe o suprafață de aproximativ 4000 mp.

În acest moment, incendiul este localizat, iar pericolul de propagare la coronamentul arbuștilor și la un adăpost de animale aflat în apropiere a fost înlăturat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult