sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Tulcea: Tânăr dispărut în lacul de la Carieră

Tulcea: Tânăr dispărut în lacul de la Carieră

de Redacția Dotto

Este panică în comuna Dăeni din județul Tulcea. Salvatorii caută de două zile un tânăr de 29 de ani, care a intrat în lacul de la Carieră și nu a mai ieșit la suprafață.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 15.00. Imediat au fost alertate autorităţile, care au plecat în căutarea tânărului cu bărci de salvare, dar și cu un elicopter SMURD. La locul indicat de martorii care l-au văzut pe tânăr când a intrat în apă a fost trimisă și o ambulanță.

Intervenţia de ieri a salvatorilor a fost întreruptă însă de o ploaie torenţială. Căutările au fost reluate în această dimineață în jurul orei 9:00. ISU Tulcea a transmis că lacul este scanat de patru subofițeri care se află pe o ambarcațiune pneumatică.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult