miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Tulcea: Un adolescent a fost omorât în bătaie de doi bărbați, în plină stradă

Tulcea: Un adolescent a fost omorât în bătaie de doi bărbați, în plină stradă

de Redacția Dotto

Caz șocant în Tulcea. Un adolescent de 17 ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate, în plină stradă, de doi bărbați.

Băiatul a fost bătut cu pumnii și picioare până când a picat neputincios la pământ. A murit sub ochii medicilor de la ambulanță. Cei doi bătăuși au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Barbaria s-a produs pe o stradă din Tulcea. Potrivit informațiilor pe care le au procurorii, băiatul era cu mai mulți prieteni în acea seară, când au fost acostați de un alt grup format din trei persoane. La un moment dat, fără vreun motiv anume, unul din agresori, în vârstă de 35 de ani, l-a lovit pe tânărul de 17 ani.

„Când  a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, a anunțat Parchetul Tribunalului Tulcea.

Bătăușii s-au făcut nevăzuți, iar prietenii victimei au sunat la politie si Ambulanta. În câteva minute, echipajul medical de urgență a ajuns la fața locului.

„Pacientul era deja în stop cardio-respirator în momentul în care au ajuns colegii mei. Au început manevrele de resuscitare și după aproximativ 1 oră le-au întreurpt, pentru că n-a fost niciun rezultat”, a explicat Nicolae Sicinschi, director la Ambulanța Tulcea.

Polițiștii i-au prins pe cei doi bătăuși de 35 și 32 de ani. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Nu este exclus ca procurorii să-i duca în fata Instanței cu propunere de arestare preventivă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult