joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news TULCEA: Un tânăr de 18 ani a dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

TULCEA: Un tânăr de 18 ani a dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

de Redacția Dotto

La data de 19 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul zilei un tânăr de 18 ani, Mustafa Oltei a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Tulcea și nu a mai revenit până în prezent.

Tânărul are 1,60 m înălțime, 53 kg, față ovală, ochi verzi, păr negru scurt.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o bluză galbenă, pantaloni albaștri, iar în picioare acesta avea o pereche de papuci negri.

Cetățenii ce pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult