Tur cultural ,,La țărm de Marea Neagră”

Tur cultural ”La țărm de Marea Neagră” pentru turiști și constănțeni. După succesul turului cultural din acest weekend, constănțenii sunt așteptați miercuri, 24 mai, la ora 17:00, tot la Lupoaică, să pornească într-un nou tur cultural ghidat, ce are ca scop promovarea istoriei marinei și importanța pe care Portul Constanța a jucat-o în evoluția orașului.

Evenimentul va marca, totodată, și Ziua Eroilor, printr-o plimbare „la pas” în zona peninsulară.

Plecarea se va face de la statuia Lupoaicei din Constanța, iar participarea este gratuită. Evenimentul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor.

Turul ghidat are următorul traseu: Lupoaică – Palatul Regal – Piața Ovidiu – Moscheea Regală „Carol I”- strada Arhiepiscopiei – Timonierul – Pescarii – Monumentul Marinarilor – Cazinoul. Evenimentul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor.

Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin” sau pe site-ul www.centruljeanconstantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…