marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Turism în siguranță, cu un click

Turism în siguranță, cu un click

de Redacția Dotto

Doi studenți din Constanța au creat o aplicație care le indică turiștilor unde pot călători în siguranță. Tinerii au fost deja premiați pentru invenția lor la un concurs de informatică, iar agențiile de turism au pus deja ochii pe aplicația lor și spun că o vor implementa curând.

Nouă ore au muncit Daniel și Cătălin, ambii studenți în anul II la Informatică, să creeze Pandemic Holiday. O aplicație utilă oricărui turist ce vrea să plece în concediu în condiții de maximă siguranță. Au căutat statisticile oficiale și actualizările puse la dispoziție de autorități și le-au grupat într-o formă unor accesibilă de pe orice laptop sau telefon inteligent.

Cu doar câteva click-uri, aplicația studenților găsește rapid destinații sigure în actualul context pandemic.

Aplicatia studentilor de la Ovidius din Constanta urmeaza a fi lansata pe internet, in cateva zile. Este utila si agentilor de turism dar si turistilor ce vor ca sa calatoreasca.

Aplicația este gratuită și va putea fi descarcată și instalata pe orice laptop sau telefon mobil inteligent.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult