marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Turiști evacuați la Eforie Sud

Turiști evacuați la Eforie Sud

de Redacția Dotto
eforie sud

Panică în această dimineață la un hotel din Eforie Sud cuprins de flăcări. 16 persoane, dintre care 5 copii, au fost evacuați de pompieri de pe acoperişul imobilului. În total, 80 de turiști au fost evacuați.

Incendiul a fost lichidat la ora 5, iar cauza probabilă a focului ar fi un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

La ora patru dimineața un apel la 112 cerea pompierilor să intervină la un hotel din Eforie Sud cu 44 de camere, unde izbucnise un incediu și exista o degajare mare de fum.

40 de pompieri au ajuns imediat la unitatea de cazare cu patru autospeciale de stingere, două autoscări și o maşină de descarcerare. Tot la hotel au mai fost mobilizate trei ambulanțe SMURD și două mașini ale Serviciului de Ambunață. Salvatorii spun că în momentul în care au ajuns la locul incidentului în hotel se aflau 83 de persoane dintre care 79 turiști și 4 angajați ai hotelului. 47 de persoane s-au autoevacuat din clădire, iar 36 au fost evacuați de către echipajele sosite la fața locului.

Pompierii au reușit să coboare turiștii de pe acoperișul hotelului.


Pompierii au reușit să lichideze focul după aproximativ o oră și spun că cea mai probabilă cauză a izbucnirii lui ar fi fost un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult