eforie sud

Panică în această dimineață la un hotel din Eforie Sud cuprins de flăcări. 16 persoane, dintre care 5 copii, au fost evacuați de pompieri de pe acoperişul imobilului. În total, 80 de turiști au fost evacuați.

Incendiul a fost lichidat la ora 5, iar cauza probabilă a focului ar fi un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

La ora patru dimineața un apel la 112 cerea pompierilor să intervină la un hotel din Eforie Sud cu 44 de camere, unde izbucnise un incediu și exista o degajare mare de fum.

40 de pompieri au ajuns imediat la unitatea de cazare cu patru autospeciale de stingere, două autoscări și o maşină de descarcerare. Tot la hotel au mai fost mobilizate trei ambulanțe SMURD și două mașini ale Serviciului de Ambunață. Salvatorii spun că în momentul în care au ajuns la locul incidentului în hotel se aflau 83 de persoane dintre care 79 turiști și 4 angajați ai hotelului. 47 de persoane s-au autoevacuat din clădire, iar 36 au fost evacuați de către echipajele sosite la fața locului.

Pompierii au reușit să coboare turiștii de pe acoperișul hotelului.


Pompierii au reușit să lichideze focul după aproximativ o oră și spun că cea mai probabilă cauză a izbucnirii lui ar fi fost un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

3,2,1… Neversea

A început numărătoare inversă pentru cel mai mare festival care se desfășoară pe o plajă d…