joi, 18 aprilie, 2024
Home Tehnologie & Media TVR SPORT, noul canal de sport din România, va fi lansat în martie

TVR SPORT, noul canal de sport din România, va fi lansat în martie

de Redacția Dotto

Televiziunea Română (TVR) pregătește lansarea unui nou canal de televiziune dedicat sportului, intitulat TVR Sport, ce urmează să fie disponibil pe micile ecrane începând cu luna martie. Anunțul oficial a fost făcut miercuri, 14 februarie, în cadrul Galei Sportului Românesc, organizată de Agenția Națională pentru Sport la Ateneul Român.

Dan-Cristian Turturică, Președintele – Director General al TVR, a exprimat entuziasmul său referitor la lansarea iminentă a TVR Sport: „Sunt fericit să anunţ că, în câteva săptămâni, vom deschide TVR SPORT, un canal care ar fi trebuit să fie de mult prezent în casele românilor şi că, în curând, vom transmite Jocurile Olimpice de la Paris.

Misiunea declarată a TVR Sport este aceea de a aduce mai aproape de publicul român, în special de tineri, nu doar sporturile cu audiențe masive, ci și toate disciplinele sportive. Se dorește ca performerii din diverse domenii să devină modele pentru noua generație și să încurajeze implicarea într-un stil de viață sănătos.

TVR Sport va acoperi o gamă variată de sporturi, nu doar fotbalul, și va oferi telespectatorilor o diversitate de opțiuni. Postul va difuza competiții din diferite discipline, pentru care TVR deține drepturi de difuzare, dar și programe exclusive, inclusiv conținut din arhiva de aur a televiziunii, știri, emisiuni-portret, interviuri și dezbateri.

Prin lansarea TVR Sport, Televiziunea Română își extinde portofoliul de canale pentru a oferi o varietate cât mai mare de programe, alături de posturile sale generaliste și regionale, canalele de știri, cele cu profil cultural, folcloric, sau dedicate comunităților locale și diasporei.

Cu această mișcare, TVR propune publicului un canal tematic, aducând astfel un plus de diversitate în peisajul media românesc. TVR Sport se pregătește deja să transmită prima sa competiție majoră în vara acestui an, demonstrându-și ambiția de a deveni un jucător important în peisajul sportiv și media din România.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult