Embed from Getty Images
Home Tehnologie Gaming Ubisoft Connect adaugă jocuri încrucișate, salvări încrucișate la Watch Dogs: Legion și multe altele
Gaming - 2 săptămâni în urmă

Ubisoft Connect adaugă jocuri încrucișate, salvări încrucișate la Watch Dogs: Legion și multe altele

Ubisoft își fuzionează programul de loialitate, Ubisoft Club și aplicația desktop Uplay în Ubisoft Connect, a anunțat dezvoltatorul. În plus față de un program de recompense, va introduce jocuri încrucișate și progresie încrucișată în jocuri precum Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs: Legion.

Noul hub va fi disponibil gratuit, dar necesită un cont Ubisoft. #Ubisoft Connect „își propune să ofere cel mai bun mediu pentru ca toți jucătorii să se bucure de jocurile lor și să se conecteze între ei indiferent de dispozitiv”, a spus Ubisoft. Jucătorii care folosesc serviciul vor putea #câștiga Ubisoft Connect XP pentru a juca jocuri și pentru a finaliza provocări în joc. Câștigarea XP va permite jucătorilor să-și ridice nivelul conturilor Ubisoft Connect, care vor acorda o a doua monedă, Unități, care poate fi folosită pentru a debloca diverse recompense pentru diferite jocuri. În plus, jucătorii vor putea vedea ce fac prietenii lor și pot primi știri prin intermediul feedului serviciului.

Ubisoft Connect va fi lansat pe 29 octombrie, alături de Watch Dogs: Legion; dezvoltatorul intenționează să includă Connect în toate jocurile „importante viitoare”. Alte titluri care trec la Connect includ For Honor, Ghost Recon Breakpoint, Hyper Scape, Steep, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege și Tom Clancy’s The Division 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

HBO anunță că lansează show-ul TV „Last of Us” bazat pe jocul video

HBO lansează show-ul TV „Last of Us”. Viitoarea adaptare TV The Last of Us de la HBO tocma…