vineri, 21 iunie, 2024
Home Uncategorized Ubisoft Connect adaugă jocuri încrucișate, salvări încrucișate la Watch Dogs: Legion și multe altele

Ubisoft Connect adaugă jocuri încrucișate, salvări încrucișate la Watch Dogs: Legion și multe altele

de Andrei Cernat
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Ubisoft își fuzionează programul de loialitate, Ubisoft Club și aplicația desktop Uplay în Ubisoft Connect, a anunțat dezvoltatorul. În plus față de un program de recompense, va introduce jocuri încrucișate și progresie încrucișată în jocuri precum Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs: Legion.

Noul hub va fi disponibil gratuit, dar necesită un cont Ubisoft. #Ubisoft Connect „își propune să ofere cel mai bun mediu pentru ca toți jucătorii să se bucure de jocurile lor și să se conecteze între ei indiferent de dispozitiv”, a spus Ubisoft. Jucătorii care folosesc serviciul vor putea #câștiga Ubisoft Connect XP pentru a juca jocuri și pentru a finaliza provocări în joc. Câștigarea XP va permite jucătorilor să-și ridice nivelul conturilor Ubisoft Connect, care vor acorda o a doua monedă, Unități, care poate fi folosită pentru a debloca diverse recompense pentru diferite jocuri. În plus, jucătorii vor putea vedea ce fac prietenii lor și pot primi știri prin intermediul feedului serviciului.

Ubisoft Connect va fi lansat pe 29 octombrie, alături de Watch Dogs: Legion; dezvoltatorul intenționează să includă Connect în toate jocurile „importante viitoare”. Alte titluri care trec la Connect includ For Honor, Ghost Recon Breakpoint, Hyper Scape, Steep, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege și Tom Clancy’s The Division 2.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult