sâmbătă, 18 mai, 2024
Home DOTTO News Ucraineni prinși la braconaj pe Dunăre

Ucraineni prinși la braconaj pe Dunăre

de Andreea Bălan

Ucraineni prinși la braconaj pe malului românesc al Dunării.

Este vorba despre doi bărbați, care au trecut ilegal granița spre România cu ajutorul unei ambarcațiuni ce avea motorul furat din Croația. Aceștia au fost prinși de polițiștii de frontieră, care au descoperit la bordul ambarcațiunii lor plase de pescuit în lungime totală de 300 de metri, care au fost confiscate.

Ucrainienii sunt acum cercetați pentru “trecere ilegala a frontierei de stat, braconaj piscicol și tăinuire prin ascunderea bunurilor provenite din infracțiuni ”. Tot polițiștii de frontieră tulceni au confiscat 54 de kilograme de crap, găsite în autoturismul unui bărbat.

Acesta a declarat că ar fi achiziționat peștele în vederea consumului, de la o altă persoană. Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale”, iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată și predată unei societăți de profil.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult