Uite parcarea, nu e parcarea
Home Breaking news Uite parcarea, nu e parcarea
Breaking news - Actualitate - Interne - 4 săptămâni în urmă

Uite parcarea, nu e parcarea

În plină criză a locurilor de parcare, primăria Constanța în loc să construiască, îngrădește. Se întâmplă în cartierul Tomis 3 unde un teren folosit de locatari pentru a-și lăsa mașinile a fost împrejmuit cu borduri înalte.

Parcarea urmează a fi amenajată, promit administratorii orașului, care le cer din nou oamenilor să aibă încredere, fără să avanseze însă și un termen concret până la începerea lucrărilor.

Dacă terenul va fi transformat în parcare rămâne de văzut. Cert este că acum locatarii trebuie să suporte în fața blocurilor lor o mocirlă imensă, alimentată de fiecare ploaie care cade.

În mijlocul unui cartier de blocuri din Tomis III, sute de locatari se uită neputicioși la un teren imens de pământ, proiectat în urmă cu 10 ani ca parcare. Până acum câteva zile, chiar și fără asfalt, terenul era ideal pentru ca îi să își poată lăsa maișinile, cu atât mai mult cu cât Constanța se confruntă cu o criză a locurilor de parcare. Mare le-a fost mirarea când într-o bună zi au găsit terenul împrejmuit de borduri înalte, care blochează accesul mașinilor.

Oamenii sunt cu atât mai revoltați cu cât, ei și-au câștigat parcarea în primă instanță, după ce au solicitat magistraților anularea unei autorizații de construire emisă de Primăria Constanța pentru ridicarea unei biserici. Chiar dacă procesul se află încă pe rol, Arhiepiscopia nu a blocat accesul pe teren, iar oamenii l-au putut folosi.

După ce a îngrădit cu borduri spațiul de peste 600 de metri pătrați, unde încăpeau cel puțin 30 de mașini, Primăria a amenajat în fața acestuia 10 locuri de parcare, însă promite mai mult.

Până la lămurirea problemelor juridice iși administrative, locatarii trebuie să suporte însă în fața ferestrelor lor o morcilă imensă, alimentată de fiecare ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Asociaţia Elevilor din Constanţa acuză Guvernul de batjocură faţă de elevi

Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC), Asociaţia Elevilor din Bacău (AEBc), Asociaţia Ele…