duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Ultima noapte a festivalului NEVERSEA

Ultima noapte a festivalului NEVERSEA

de Redacția Dotto

După patru zile și patru nopți de distracție și muzică de cea mai bună calitate, povestea NEVERSEA ia sfârșit. Aseară la Constanța s-a tras cortina peste cel mai mare festival de muzică organizat vreodată pe o plajă, din Europa. 150 de artiști au urcat pe cele 4 scene și zeci de mii de oameni au trecut pragul festivalului în cele patru zile de spectacol. A fost un succes total care s-a încheiat cu mega concertele lui G-Eazy, Steve ASoki și Tujamo.

Primul care a facut sa vibreze toata audienta de la NEVERSEA a fost G-Easy. Piese devenite deja hituri, au fost fredonate si cantate de toata suflarea de pe plaja. Si cu toate ca nu au prea pus geana pe geana in ultimele zile, tinerii au cantat si au dansat fara oprire.

„Mi-a placut pina acum. Mi-a placut ! Nu sunt cel mai mare fan al lui, dar mi-a placut: a facut un show pe cinste!”

„Cum e la Neversea ? Extraordinar, ca de fiecare data. Ti-a placut artistul de mai devreme ? Nor-mal ca ne-a placut G-Easy: suntem mari fani aici”

Una peste alta au fost patru zile si patru nopti magice la malul marii, la finalul carora tinerii au plecat acasa cu amintiri pe care nu le vor uita niciodata dar si cu sute de poze facute cu artistii preferati si nu numai.

„A fost distractiv pina acuma. Obositor dar distractiv. Ne-am rupt, am ajuns acasa, am dormit, ne-am intors”

„Foarte misto, foarte plin de energie, mai ales ca suntem pe malul marii, adica e mult mai… sa prindem rasaritul aici e un alt vibe, dar si obositor ca nah, daca suntem la mare vrem si plaja vrem si festival”

„Cum te-ai distrat ? Foarte bine ! A fost foarte misto. Am venit in seara asta, in principiu, pentru G-Easy, unul dintre artistii favoriti si ieri pentru Ganachi, Bebe Rexa, in general pentru muizica de-aicea.”

Au fost momentele de final de festival cele mai gustate de public. Timp de 4 zile si 4 nopti tinerii au dormit pe apucate, au dansat cu orele, s-au distrat continuu si au imortalizat cu telefoanele momentele lor magice. Festivalul a fost pentru ei o uzina de creat amintiri. Nu o vor uita niciodata iar multi dintre ei au anuntat ca o vor repeta si la anul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult