Ultima noapte de distracție la Neversea

După patru nopți de distracție fără limite povestea NEVERSEA a luat sfârșit în această dimineață, în zorii zilei. 150 de artiști au urcat pe cele 6 scene și sute de mii de oameni au trecut pragul festivalului, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa. Neversea 2023 a fost un succes total, care s-a încheiat cu mega concertele lui Smiley și J Balvin.

Plaja de la Neversea a vibrat noaptea trecută pe muzica lui Smiley, care a venit pe scenă cu soția sa Gina Pistol. Piese devenite deja hituri, au fost fredonate de mii de tineri care au venit pe plajă.

Și cu toate că nu au prea pus geană pe geană în ultimele zile, tinerii au cântat și au dansat fără oprire.

A urmat apoi momentul culminant al festivalului. J Balvin a urcat pe scenă și după doar câteva acorduri i-a fascinat pe tineri.

Pe durata celor patru zile ale festivalului, participanții au avut parte de o serie de concerte memorabile și momente artistice uluitoare. Genuri muzicale diverse au răsunat în difuzoare pe cele șase scene, astfel încât fiecare dintre tinerii prezenți a putut găsi ritmul care să îi trezească pasiunea.

Neversea a demonstrat încă o dată că muzica are puterea de a uni oameni din toate colțurile lumii și de a crea momente magice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…