miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Ultima noapte de distracție la Neversea

Ultima noapte de distracție la Neversea

de Redacția Dotto

După patru nopți de distracție fără limite povestea NEVERSEA a luat sfârșit în această dimineață, în zorii zilei. 150 de artiști au urcat pe cele 6 scene și sute de mii de oameni au trecut pragul festivalului, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa. Neversea 2023 a fost un succes total, care s-a încheiat cu mega concertele lui Smiley și J Balvin.

Plaja de la Neversea a vibrat noaptea trecută pe muzica lui Smiley, care a venit pe scenă cu soția sa Gina Pistol. Piese devenite deja hituri, au fost fredonate de mii de tineri care au venit pe plajă.

Și cu toate că nu au prea pus geană pe geană în ultimele zile, tinerii au cântat și au dansat fără oprire.

A urmat apoi momentul culminant al festivalului. J Balvin a urcat pe scenă și după doar câteva acorduri i-a fascinat pe tineri.

Pe durata celor patru zile ale festivalului, participanții au avut parte de o serie de concerte memorabile și momente artistice uluitoare. Genuri muzicale diverse au răsunat în difuzoare pe cele șase scene, astfel încât fiecare dintre tinerii prezenți a putut găsi ritmul care să îi trezească pasiunea.

Neversea a demonstrat încă o dată că muzica are puterea de a uni oameni din toate colțurile lumii și de a crea momente magice.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult